BERGEN TRANSFER SERVICE AS

20-års erfaring. Topp kvalitet, profesjonelle medarbeidere, lave priser.

Flyplass-transfers, Tesla "private car", mannskapsbytter, turkjøring, sightseeing, dagsturer o.s.v. Vi dekker alle behov innen personbefordring.

Bak Bergen Transfer Service står selskapet Bergen Turbiler AS, etablert i 2005 har vi mange års erfaring med personbefordring. Daglig leder har jobbet innen personbefordring siden 1996 og har derav 20-års erfaring innen bransjen.

Under navnet Bergen Transfer Service AS vil vi etablere en høykvalitets tjeneste,som også tilbyr miljøvennlig og eksklusiv transport.

Vi vil tilby et eksklusivt produkt, uten at prisen gjenspeiles i eksklusiviteten.

Alle våre biler har lovpålagte løyver og forsikringer for blant annet passasjerer, force majeure og annet. Alle våre sjåfører vil være sertifiserte av politiet  ved at de innehar lovpålagt kjøreseddel for personbefordring, hvor bl.a. vandel er et kriterium.

Videre vil vi ha markedets strengeste krav til servicenivå, kjøreadferd samt språkkunnskaper blant våre sjåfører, det skal aldri være rom for verken misforståelser eller annet. Vi vil vektlegge omfattende prøver og kursing før vi slipper sjåførene ut i tjeneste.

TESLA MODEL S

Bergen Transfer Service sitt tilbud om Tesla Model S er et alternativ for deg som er opptatt av å ikke belaste miljøet unødvendig, og som ønsker å bidra til å bedre forholdene rundt lokal forurensing i Bergen by.

Vi er ikke en ordinær taxisentral, men er for deg som bevisst velger et miljøvennlig alternativ hvor service og kvalitet står i fokus. Man finner derfor ikke våre biler på ordinære drosjeholdeplasser, men vi kjører kun mot bestilling.

about2

Daglig leder, Håkon Herø, har 20 års erfaring innen personbefordring:

Flyplass transfer

Førsteklasses transfer til og fra Flesland. Ved henting på Flesland møter vår sjåfør i ankomsthall med skilt etter kundens ønske. Vi følger opp eventuelle forsinkelser og justerer tid for transporten deretter. Venter Dere besøk til bedriften? La våre profesjonellse sjåfører hente gjesten på Flesland, han holder skilt med Deres firmalogo (gratis reklame), og frakter gjesten trygt til Deres bedrift. En fornøyd gjest er første bud for et vellykket møte. Ut å fly? Bestill på nett eller via app, forhåndsbetal gjerne om det er ønskelig, og nyt en bekymringsfri og miljøvennlig tur til Flesland.

Turkjøring, sightseeing, dagsturer

Vi tilbyr alt av turkjøring, sightseeings, befaringer o.s.v. Ta kontakt for et godt og uforpliktende tilbud. De fleste av våre sjåfører har årelang erfaring innen personbefordring, og er godt kjent i hele regionen. Len dere tilbake og nyt en avslappende tur i en av vår komfortable busser.

Mannskapsbytter

Vi har mange års erfaring når det gjelder mannskapsavløsninger på båter, verft og andre installasjoner. I samarbeid med Deres crewkoordinator setter vi opp den mest hensiktsmessige transporten slik at Dere som selskap får best mulig utnyttelse av innleide biler og busser. Våre uniformerte sjåfører møter ved ankomst til Flesland i ankomsthallen, foretar navneopprop, følger opp eventuelle forsinkelser samt holder kontakten med crewkoordinator ved avvik av forskjellig slag. I vår kundeportefølje finner man en lang rekke selskaper, deriblant Reinertsen, Remøy shipping, Slagen-gruppen, Nokas, Gulf offshore o.s.v. Ta kontakt i dag for et godt tilbud for deres fremtidige behov.

Våre ansatte:

Alle våre ansatte har et godt kunnskapsnivå.

01

Alle våre sjåfører er sertifiserte, med kjøreseddel utstedt av Politiet

02

De fleste av våre sjåfører har lang erfaring. Alle behersker engelsk, og noen også tysk

03

Alle våre sjåfører er godt kjent i regionen, har meget god opplæring, og er trent til å yte det absolutt beste

Er du interresert i å jobbe for Bergen Transfer Service, klikk på linken nedenfor og fyll ut skjeamet så tar vi kontakt. Alle lovpålagte papirer og forsikringer kreves.

Registrer deg her
tesla_driver

BERGEN TRANSFER SERVICE AS

REIS EKSKLUSIVT, TRYGT OG KOMFORTABELT

post@btservice.no
+47 926 60 360

TESLA MODEL S
Minibusser, busser